Search

31.3.2012

Better than this?


Nonni nyt olis sitte kokeet ohi, joten oltiin sovittu kaverin kanssa eilen, että mennään kattomaan Tennispalatsiin nälkäpeli. Moni on kehunu sitä leffaa, mutta ei se mun mielestä niin erikoine ollu, kattomisen arvonen kylläkin.
Oli välillä tosi hämäävää, ku joissain kohtauksissa kameraa liikutettii kuvaamaan huoneen ympäri, mutta kuva meni nii sumeeks ettei siitä erottanu kunnolla mitään ja toiseks se päätty niinku siitä olis poistettu koko loppuosa. Juoni oli onneks iha selkeä. En yhtää tiiä houkutteleeko tulevat osat menemään uudestaan, varmaan pitäis lukea ne kirjat ni vois olla mielenkiintosempi, mutta kirjaihmisiä kun en ole :D Ihan hyvä leffa se oli suosittelen.
Mun näytös loppuki vasta yhentoista aikaan. oottelin dösää sen jälkeen steissillä sen 30minuuttia ja, kun se vihdoin tulee ni viereen istuu joku spurgu pariskunta ja se dösä ihan täynnä. Ihana istua siinä ölinän ja vanhan viinanhajun keskellä 45 minuuttia. Kotona olin vasta joskus 1.30 yöllä. Oli kuitenki tosi kiva päivä hyvässä seurassa :)!
No tänään ollukki sitte ihan normaali lauantai meininki, elikkä dataus ja ruoka♥.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti