Search

25.6.2013

Sunset and ships

Päädyttiin lähtemään Tukholmaan sunnuntaina ja voin sanoo, että risteilyllä pyöri lattialla vaan kännisiä mummoja. Nuoriso-ikästä porukkaa oliki sitten kaks, mun ja mun kaverin lisäks. Mitä pienistä, kyllä mummo risteilystäki sai hauskan tehtyä tarpeeks kun vaan yritti. Huonotuuri alko jop ennenku edes pääsin laivaan sisään. Jalka otti nimittäin osumaa matkalaukulta. Koita siinä sitte turvonnella jalalla kävellä. (Ei enää koskaan tukholmaan).

Ruoka laivalla maistu sen ekan kerran kun kävit aamupalalla ja päivällisellä. Seuraavana päivänä se ei sitte enää nii maistukkaan. Hävitin reissun aikana aamupalakortinki, onneks joku oli palauttanu sen infoon ja pääsin kuitenki syömään. En kyllä ois paljosta jääny paitsi, vaikka oisin jättäny välistä.

Tukholmaan päästyä, sain ostettua yhen farkkupaidan ja perus hihallisen t-paidan alennuksesta. Toinen osapuoli lähtijöistä ei kuitenkaan saanu mitään ostettua, vain kipeät jalat (niin sain kyllä mäki). Tuliaisena Vilille nappasin tommoset "puss kram" (pusuja, haleja) tikkarin, muuta en oikeestaan mukaani sieltä edes napannu, oli siellä kuitenki sen verran kallista.

Pahoittelen mekko-kuvasia, laiva valaistus ei ole paras mahollinen valaistus kuvailla. Tosiaan ei tota untakaan oikeen tuolla laivalla tullu, semmoset 3h per yö.  Joten nyt olis varmaan mun aika mennä JOPA nukkumaan.


Mekko: Nelly.com
Kengät: Mango

Laukku: H&M
Kaulakoru ja farkut: Mango
Toppi: Monki
Kengät: topshop


4 kommenttia:

  1. Wauuu, sun kroppa D::

    VastaaPoista
  2. Tosi kivanoloinen ja erilainen blogi sulla!
    Palvon sun kroppaa! :D

    http://lifewithsallas.fi

    VastaaPoista