Search

16.7.2013

Hairextensions let's make dem dipdye allover again

Oma koti kullan kallis eikö? Mökki ei oo ehkä ihan se mun lempi juttu kesässä, ei välttämättä ole monen muunkaan. Kuopion H&M:stä kuitenkin jäi käteen juhlakenkämäiset mitkälie mustat kengät. Olin kattonu Vantaan puolella samoja kenkiä beessinä ja punasena, mutta mustia en ollu löytäny ja koska hinta oli vaan huimat 5e niin ei ollu paljon menetettävää niitten ostossa. Nyt on jalat sitte vuorattu laastareilla!

Taisin mainita edellisessä postauksessa niistä pidennyksistä mitkä tilasin. Pidennykset oli semmonen heräteostos ja niitten PITI olla platinablondit, hehe kusenkeltasta sävyn vaaleemmat. Nooh se joka tilaa ebaysta niin luultavasti tietää, että voi tulla ylläreitä. Samana iltana kävin mustan värin ostamassa ja harmaata stargazerin väriä mulla vielä olikin. Latvat värjäsin pariin kertaan harmaalla, koska hyvä minä sinne jäi sitten pari blondia raitaa, kun piti hätiköidä. Hups vaan, värit pestyä pois huomasin että mun pidennykset on käyny syöpähoidossa ja niistä jäi tuppoja hiusta käteen. Noh ratkasuna toimi pikaliima jolla "korjasin" väljät reunamat, mistä hiukset tippu suunnilleen pois. Laatu.

Huomiselle suunnitelmissa jonkilaista kaveri/tyttöjeniltaa, kattoo pääsenkö taaskaa minnekkään, ku paska vespa ei lähe käyntii. Yolo vois kävellä 15km, koska julkiset haisee.8 kommenttia:

 1. Anonyymi16.7.13

  ootko ihan suomalainen, vai onko sukua muualtakin maailmaa?:) Ku et näytä aivan supisuomalaiselta:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon puoliks suomalainen (--:

   Poista
 2. Anonyymi17.7.13

  Yyyyyyyy oot nii näddi :) ja päivität liiiiiian haarvooooin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :3 näin kesällä se tahtoo vähä jäädä :D

   Poista
 3. ääh sulla on nii kivoja vaatteita D: haluun :3

  VastaaPoista
 4. Noi hiukset on ihan extrahienot :-D Katoin noita uusimpia postauksia, että onpa siisti tukka niin piti nyt tulla kommentoimaankin asti.
  Mulla on joku mielenyhtymä jostain pidennysten värjäämisestä samantyyppisesti tai edes shokkivärjäämällä omaa pehkoa osittain. En osaa päättää mitä tekisin, kun blondi on aika koukuttava väri D: Btw minkä maalanen oot puoliks? :-)

  http://underground-sht.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Kiitos :3 Aijjaa ! C:
  Lebanonilaine puoliks.

  VastaaPoista