Search

23.9.2013

Nyt saa toivoa


Yritin tohon sivuun väsää semmosta toivepostaus kyselyy, mut koska mun bloggerin muokkaus ei toimi ja kysymyksien teksi on musta ja tausta on musta ni ne ei näy, jollon koko kyselys ei oo ideaa. Tosiaan en oo saanu mun bloggeriin noita muutettuu vuosii, se ei vaa koskaa oo oikee tykänny musta :--( Eli jos haluutte toivepostausta ni mun omat ideat on: korusein ja hiuksien taival, voitte kommentoida mulle omia ideoitanne, jos siis haluutte semmosta postausta.

Kissa on löllykkä, ulkona sataa ja en oo värjänny hiuksia, mulla on pidennykset päässä, joista värjäsin latvat.

Käväsin tuolla body worlds näyttelyssä Heurekalla, mattimyöhäsenä vikana päivänä ja jonotin joku tunnin ennenku pääsin näyttelyyn sisää. Siellä oli sikiöitä lasipurkeissa ja tupakoitsijan keuhkoa sun muuta, mut en ollu nii vaikuttunu tosta näyttelystä, en tiä miks. Ihmiset mitä siel oli esillä, oli nii käsiteltyjä että ois menny muovista, ei vaa tullu semmosta WOW elämystä.
6 kommenttia:

 1. Niiden oli pakko olla todella käsiteltyjä, ettei ne ala haiseen, tai tee muuta yllättävää :D Itekki kävin kattoon tuon näyttelyn keväällä, ja siitä teki mielenkiintoisen lähinnä se, että mun lääkärisekku oli mukana ja se sitten selitti kaikkea hienoa ihmiskehosta :D Mutta joo, eihän tuo kovin shokeraava ollut munkaan mielestä D: Toki mun poikaystävä juoksi sunnilleen sen läpi, kun sitä ällötti niin paljon D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ite vaa osannu kuvitella niitä aidoiks, vaikka sen kyllä tiesin! Juu olis netis kai ollu joku selostus Heurekan sivuilla tohon, mut no laiska kun olen, ni en jaksanu avata sitä sovellusta :DD. Mut toivottavasti sä sait siitä ees jotain irti!

   Poista
 2. Mun kaverit oli myös käyny tuolla ja sanoi samaa, että olis oottanut siltä näyttelyltä paljon enemmän. Itse olisin kanssa kauheesti halunnut käydä siellä, muttakun viiminen viikonloppu oli jo buukattu täyteen ni minkäs teit.. :/ mutta sun blogi on tosi ihana ja oot ihan tajuttoman kaunis!

  http://teilleprinsessoillle.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kuulema ne joutu kutsuu kytät sinne, et sai porukkaa sunnuntain ulos sielt, ku oli menny ni täytee koko paikka xD Et jääny paljosta paitsi, okei no onha tommone toisaalt kuitenki elämyksellistä. Kiitos paljon (--:!

   Poista
 3. Anonyymi24.9.13

  * hiuspostaus
  -> entiset hiukset
  -> mitä tuotteita käytät hiuksiisi
  -> pidennyksistä jos omistat

  * perhe
  * koulu/opiskelu
  * ruokavalio/miten pidät itestäs huolen
  * kaverit
  * poikakaveri
  * musiikki
  * sisustus
  * oma huone/kämppä
  * fiilistelypostaus
  * kerrot kaikista vuodenajoista jotakin negaa ja positiivista, miten selviydyt huonoistakin vuodenajoista etkä vajoa syvälle masennukseen
  * kosmetiikka
  * me kerrrotaan mitä kuvaat :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivoja ehdotuksia, kiitos!

   Poista