Search

15.12.2013

Videoo ja keskisormia

Ei helvetti, ku en yhtää rumempaa kuvaa saanu toho videoo alotuskuvaks..pahottelen et toi video on niin pieni, siitä voi syyttää iha youtubee, koska toi video ei asetu keskelle, jos laitan sen suuremmaks. Kamera muka tarkentaa automaattisesti, no joo siltä näyttää.... YouTube menny iha paskaks sivustoks siitä lähtien, ku google sai sen omistukseensa ja alko muokkailla sitä. Menee nii huuruu tollasten "uusien, hyvien", muokkausten takii, esim mun coveri videoissa taustalla soiva musa (instrumental) on muka laitonta soida siellä, olen siis saanut niistä ilmoituksia, LUL!
ps. Minä.Haluan.Uuden.Kameran.6 kommenttia:

 1. Anonyymi15.12.13

  Öö... Youtube on perustettu 2005 ja Google osti sen vuotta myöhemmin, 2006.. mitähän sä selität?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan vaan että vuosien varrella muuttunu inhottavaks ja omituiseks käyttää. En tarkottanu pelkästää tota yhtä ja antanu tarkotusella väärää kuvaa mun tekstistä (:

   Poista
 2. Anonyymi15.12.13

  ^ anonyymi, seuraa paremmin mitä youtubessa tapahtuu :> google plus on pistäny koko mestan ihan sekasin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se ollu se pää pointti et millo google sen osti vaa se et siel o ärsyttävii juttui xD

   Poista
  2. Anonyymi15.12.13

   4GENTTI, eiköhän kaikki tiedä, että Youtube on nyt ihan sekaisin. Mut se, et tässä postauksessa lukee, että "YouTube menny iha paskaks sivustoks siitä lähtien, ku google sai sen omistukseensa" antaa sen kuvan, että Youtube olisi muuttunut paskaksi jo vuonna 2006, jolloin Google sen osti. Kaikki eivät ajattele tai tulkitse asioita yhtä yksinkertaisesti kuin sinä. :)

   Poista
  3. Ei mua sillee kiinosta millon se on perustettu ja totta oon yksinkertanen, kirjotan yksinkertasesti. Sille ei vaan voi mitään jos ei tajua mitä mä selitän, sit ei vaan tajua :D

   Poista