Search

22.4.2014

Musta hiusliitu ja juurikasvun värjäys

Not much.
Kamera siis oli rikki ja tarkotuksena oli kuvata "haul", ei siis onnistunu. Uusinta yritys ehkä tällä viikolla!

RIKKINÄISET TAVARAT:
1. Kameran videokuvaus
2. Vespa (vieläkin)
3. uuden koneen kosketusnäppäin osio

Olishan kaikki tosiaan liian helppoa, jos tarpeelliset asiat pysyis ehjinä. Korjaajalla käynneistäkään ei näytä olevan hyötyä. Täytyy sitten varmaan oppia elämään näin.

Viime viikolla värjäilin juureskasvua päästäni pois ja se tunnetusti jäi kellertämään. Kuitenkaan kellertävyys ei mua haittaa niin paljon, että jaksaisin värjätä heti uudestaan. EHKÄ joskus sitten.
Kävin myös Cybershopista hankkimassa mustan hiusliidun, koska halusin kokeilla miltä näyttäisin puoliks mustilla hiuksilla. Tulos: erittäin omituiselta. Mulla oli liidun kanssa hieman ongelmia, koska se ei oikeen tahtonu tarttua hiuksiin, vaikka kasteli ja kun tarttui ei halunnut sitten lähteä pois. Liitu tosiaan kulu melkeen kokonaan tossa mun värittelyssä, että jos haluaa monena päivänä hiuksiaan väritellä, kehotan ostamaan monta liitua.

Niin ja hyvää myöhästä pääsiäistä! Meillä kävi vaan kaks virpojaa, vaikka oltiin varauduttu oikeen kunnolla. Pääsiäisloma oli kiva hengähdystauko kouluun ja ehti nähdä kavereitakin välillä. Nyt tajusin vasta, että koulu jutut jääny vähän sivuun ja pitäis alkaa tehä...
Kivat viikot kaikille!
2 kommenttia: