Search

17.6.2014

#arbetsliv #erfarenhet

Miten mä alottaisin tän, mä en tiedä. On ollu niin paljon kaikkee nyt kesäloman alussa, mut kuitenkin nii vähän kuvia kaikesta. On vietetty kaverin 18 b-daytä, juotu kesän kunniaks ja pukeuduttu "fanssysti" vaikka oliskin maanantai. Toisaalta musta tuntuu ettei kesäloma oo mulle enää loma, koska oon töissä Peijaksen sairaalassa "laitoshuoltajana".

Työ on rankkaa ja jos vituttaa sitä ei saa näyttää muille. First world broblem mulle on myös ettei kynsilakkaa saa käyttää ja mun kynsillä on nyt alaston olo! Mulla on tälläkin hetkellä kynsilakkaa, läpinäkyvää kylläkin.. mut Shh ei kukaa saa tietää... paitsi te :DD. En muutenkaa oo semmosessa työpaikassa missä oikeesti haluisin olla, joten aamusin on aina yhtä tuskaa lähtee töihin.
Mulla olis myös syksyllä ylppärit ja autokoulu nyt kesällä suoritettavana. Miten mä ehdin, för helveten!

Oon käyny mäkissä ehkä ziljoona kertaa tän kolmen viikon aikana, mitä nyt kesälomasta on ehtiny kulua. Varmaan hirveen hyvät ravintoarvot ja silleen, mut se on mun kesälomien perinne nimittäin alatikkurilan mäkki. Oon mä muutaki tehny, ku syöny esimerkiks käyny Vilin kanssa leffassa tässä viikko sitten, kuluttamassa vikat joululahja liput maleficenttiin. Oli kyllä sen arvostakin, tykkäsin ihan sikana!! Vanhalla yliopistotalolla tehtiin sitte seuraavalla viikolla omat magnumit ja menin kattomaan Vilin bändin soittoa espooseen (bändin nimi on Exiled from eden)!

Oi vitsi oottelen jo ens kesää, kun ollaan suuniteltu kavereitten kanssa ulkomaan matkaa siihen ajankohtaan, toteutuispa se. Jos nää Suomen säätki tästä selkenis eikä satais lunta, niin vois vietellä kesää hyvillä miein!
Moiksu!

2 kommenttia: