Search

14.7.2014

Tatuointi down under tattoossa

 Tatska tuli otettua Järvenpään Down Under Tattoossa pari viikkoa sitten ja perjantaina kävin uudestaan. Tatskasta pitäis tulla alla olevan kuvan näköinen. Kaksi kertaa olen nyt käynyt leimaa ottamassa ja omituisesti tatuoija aina lupailee valmista sillä kerralla mutta päättää lopettaa tatuoimisen yhtäkkiä kesken kaiken ja sanoo jatkavansa ensi kerralla. Jälki on hyvää, mutta hinta arvio on noussut tähän mennessä 200e, siitä mitä puhuttiin. Ekalla kerralla meni noin tunti, eikä sattunut oikeastaa muuten kuin kainaloon päin mentäessä. toisella kerralla istuin 3h ja väritys oli hieman kivuliaampaa kuin pelkkien ääriviivojen teko.
 28 päivä olen menossa kolmatta kertaa tatuoitavaksi ja taas mulle luvattiin että sitten siitä tulee valmista, mutta vähän kyllä epäilen.

Mulle myös laitettiin tähän erikoinen kelmu nyt perjantaina. Sitä olis pitäny pitää kaksi yötä, mutta pidin vain yhden yön ja päivän, koska kelmu oli kuin iso laastari ja puristi. Läpinäkyvä kelmun näköinen, mutta liima pinnalla ihossa kiinni. Kelmu ei valitettavasti hengittänyt, haava nesteet keräänty sinne alle ja se puristi kättä niin paljon, etten saanut takkia päällekkään. Suihkussa sen otettuani pois, ihoon jäi pieniä punaisia näppyjä niiltä kohdin mihin ei nestettä ollut kerääntynyt ja valmiiksi irroittanut liimapintaa.

Ekan kerran kun otin ääriviivat tatuointiini se parani hyvin, mutta nyt liimakelmun jälkeen toisella kerralla on ihoon alkanut muodostua rupea ja parantuminen alkanut vasta kolme päivää ottamisen jälkeen. Rasvailuun olen käyttänyt helosania, mutta nyt tuntuu ettei se riitä ja olen ottanut käyttöön pephantenin.

Kipu tatuoimisen yhteydessä ei ollut omastamielestäni kovin hääppönen, mutta jälkeenpäin se on häiritsevä. Ei voi nukkua miten haluaa, eikä laittaa niitä vaatteita mitkä haluaa, koska ne hankaa. Yritin tänään just saada päälleni pitkähihaista pitsipaitaa, eikä ollu hyvä idis, hankas kättä ja pääsin paidan vaihtoon.
Jokaisella tosiaan on eri kipukynnys ja mua ei asteikolla 5 sattunut, kuin 1 ja kainaloon päin mentäessä 2, jotain toista voi sattua enemmän tai vähemmän.

6 kommenttia:

 1. Anonyymi14.7.14

  Tatuointi, johon on tehty varjostuksia/väritetty/tehty muutakin kuin lainit yleensä tekee rupea/iho lähtee suikaleittain irti ajan kanssa ja parantuminen on pidempää joten ei syytä huoleen :)
  Aika outoa touhua tolta sun tatuoijalta ja tuo värityskin on tehty vähän sieltä sun täältä :/ toivottavasti valmiina on upea ja hintansa arvoinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eilen multa lähtikin ruvet/iho kuoriutu tatskasta (: Niimpä toivotaa ny, että tulee joskus valmista!!

   Poista
 2. siis miks ihmeessä toi on tehty niin monessa eri erässä ja ekalla kerralla tehtiin vaan tunnin ajan, tosi outoa. ite otin just mun ekan tatuoinnin ja se tehtiin yhteen putkeen vaikka kesti 5 tuntia. harkitsin ite tuota down underia seuraavaan tatuointiin, mutta kuulostaa vähän oudolta touhulta että pitää varmaan vielä vähän miettiä...

  ja mulla laitettiin kans tatuoinnin jälkeen kelmu, mutta mun käskettiin vaihtaa se aamuin illoin ja käyttää sen pari päivää, että se suojais just hankaukselta yms. alussa. toikin on kyllä aika outo juttu, että samaa pitäis pitää 2 päivää, sinnehän kertyy kaikki veri ja muut nesteet ja se voi vaikka tulehtua (ellei nyt kyseessä oo joku erikoiskelmu, tiedä sitten). toki kaikilla tatuoijilla on omat ohjeensa... mut joo toivotaan et saat ton valmiiks nyt seuraavalla kerralla, näyttää kyllä upeelta jo nyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillä mun tatuoijalla oli ihan hyvät syyt kun se loppujen lopuks mulle ny selitti miksei voi tehä kerralla ja se down under jäkessä otetaan pois :( Niin olen nyt käynyt Hakaniemessä tota jatkamassa samalla tatuoijalla kuitenkin.
   Kelmu oli kyl ihan perseestä ja nyt kolmannetta kertaa kun kävin leimaa jatkamassa niin kelmun otin jo samana iltana pois, oli niin yököttävän näkönen...
   Eipä muuten tullu vielkää valmiiks vaikka tossa toissapäivänä taas kävin....

   Poista
 3. Ittelläni iso tatuointi, tosin ei eka mutta isoin mitä oon ootanu, hakkasivat sitä n. 1h 45 min ihoon ja kerralla valmiiksi, itse pidin kelmua totuoijan suosituksesta tatuoinnin oton jälkeen seuraavaan päivään. Seuraavana aamuna pesu, rasvaus bepathenilla (koska parasta ikinä tatuoinnin ottamisen jälkeen) ja uus kelmu päälle pariks tunniks ja sit pesu, rasvaus ja antaa olla ilman kelmua, alkaa paranemaan hyvin, :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nii jokasella tatuoijalla varmaan omat ohjeensa ja tosiaan varmaan tatskojen ottajillakin, mut mä en ainakaan tykkää kelmuista ollenkaan. Oon mielummin ilman :D Ite kans tykkään Helosanista enemmän, koska on sen verran tuhtia eikä sen takia tarvi rasvaa lisätä kokoajan. (: Terveisin laiska :DD

   Poista