Search

25.1.2015

Ebay ongelmatMoi vaan!
Teen tätä blogia itteeni varten, että voin sitte joskus kattella mite nolo oon ollu. Yhdessä vaiheessa mulle oli kauheen tärkeetä, että joitain muitakin kiinnostaa lukea tätä shaibaa mitä mä tänne ängen. Nykyään sillä ei enää ole niinkään merkitystä lukeeko tätä kukaan muu kuin mä. Tää on se syy miks en enää tee "säännöllisesti" postauksia. Yksinkertasesti mulla ei ole ketään joka vapaaehtosesti haluais mun "ootd" kuvia kuvailla, oon laiska kantamaan tota viiden kilon möykkyä mukana ja en oo vaan jaksanu.Toisaalta kuitenki tänään mulle tuli sellanen fiilis, että voisin kirjottaa tänne jotain ja laittaa parit haisevat kuvat!

Jos nyt vaikka alotan mun uudestavuodesta. En lähteny baariin (niin ku suurinosa tekee), koska pidettiin Vilillä sellaset "illanistujaiset". Ongelmaks kuitenki koitu se, että kellekkään ei kelvannu mikään musa spotifyn valmislistoilta ja kuunneltiin sitten lopulta jotain ihme jumputuksia. Oli meillä jotain rakettejakin, ei kuitenkaan mitään porvari pommeja. Ei sellasia jätti raketteja tarvii ostaa, ku voi stalkkailla muitten ampumia ihan yhtä hyvin !! Niin ja en tehnyt uv lupausta, koska en kuitenkaan pidä siitä kiinni.

Mitäköhän muuta mä oisin tehny, en varmaan oikeestaan mitään kertomisen arvosta. Ostin kyllä Tikkurilan uuden aseman avajaisista 2kg karkkia alennuksesta, tough life!
Tilasin kanssa ebaysta noi kiilakorot, yhen mekon ja meikkivoide paletin. Noi kengät näkyykin tossa kuvassa ja on sika kivan väriset, en ois kuitenkaa odottanu että niissä ois 20cm korkoo (näin talvella vähä vaikee kävellä ja likaantuu). No vaikka ne onkin noin korkeet niillä on super hyvä kävellä ainaki sisällä, pitää oottaa kesään et pääsee kokeilee oikeisiin olosuhteisiin xD! Tilasin myös yhden kesämekon joka ei stten loppujenlopuks ollutkaan se mekko minkä luulin tilanneeni... postissa tuli M kokoa vastaava, väärillä kuvioilla varustettu mekko. Ilmoitin sitten tosta väärästä mekosta tälle myyjälle ja sain puolet maksamastani summasta takasin. Ei tosiaan pidä kaikkeen luottaa, vaikka toi olikin eka kerta kun sieltä on tullut, jotain ei toivottua. Laitan vaikka TÄHÄN sen osotteen mistä mekon ostin (ei nimittäin kannata sitä sietä sitten tilata)     Kupit: Indiska online
Kengät:ebay
Mekko: joo älä tilaaEi kommentteja:

Lähetä kommentti