Search

21.4.2012

Piis mään!

 Haa no joo päivä onki kulunu siinä, että 7.30 ylös ja klo 10 alko sitte kaupunkipäivä sillä leirillä mihin oon ny menossa isoseks. Elikkäs kaupunkipäivä tarkottaa, että tutustutaan niihin rippileiriläisiin yms...ei todellakaan mennä kiertelemään kaupunkia, niinku jotkut luulee!
Isoset oli aivan loistavaa porukkaa kerettiin, jo tutustua ekana päivänä ja kaikki tulee hyvin juttuun. Leiriläisistä en ny menis sanomaan etteikö siel, joku olis joka pistää aina joka asiassa vastaan ja nauraa kaikelle maholliselle. No mut ei se mitään, koska isosilla on paljo hauskempaa, ku pikkusilla, eli niillä leiriläisillä. Ei tarvii kuolaa pöydälle ja kuunnella tylsiä oppitunteja. No pitää siel tietty isostenki tehä kaikkii leikkejä, päivänohjelmaa ja harjotella sketsejejä suurimmaksosaks.
Kaupunkipäivä loppu joskuus 16.30 maissa, huomenna uudestaan sama, koska oon tuplaleirillä ja leiriläisiä on n.50 + yhen päivän lyhyempi leiri, ku muissa leirikeskuksissa, niin niille leiriläisille pidetään oppitunteja enne leiriä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti