Search

29.4.2012

Yo!YO! En oo ny pariin päivään postaillu mitään, perjantaina ei innostus ollu huipussa ja lauantaina ei millään ehtiny :). 
Elikkäs perjantaina, oli muuten normaali koulupäivä, mut meijän koulussa kaikki 9lk:t tekee läksiässeinät, joille on valittu meijän koulusta luokittain omat seinät. Tuli tooosi hieno, meijän opettajan haba on massiivinen seinällä, voisin ottaa kuvaa siitä ja laittaa vaikka huomenna. Siitä sitten koulun jälkeen kavereille, jotka on kaksossiskoja.

Lauantaina menin sitten näille kaksossiskoille yöks ja juoksenneltiin ympäri vantaata illasta, avattiin grilli kausi ja naurettiin suunnilleen ihan kaikelle :)! 
Tänään sitten normi kokeisiin lukua ja lagausta.

Sain muuten haastattelu ja pääsykoekutsut lumoon ja vaskivuoreen. Hirvee stressi siitä lumon esittäväntaiteen-linjan pääsykokeista, ku siellä pitää esittää monologi ja piirtää 90min jotain jatkoa joillekki kahelle kuvalle. Sinne vaskivuoren haastatteluun jaksan tuskin ees vaivautua menemään, kun en keskiarvon perusteella pääsis kuitenkaa.

Enkä muuten tosiaan ole hiuksia blondiksi värjänny nuo on sen toisen kaksossiskon pidennykset, siks tuo hattu...kaikki kuitenkin meni ja usko, kun jaoin ton kuvan facebookissa ^^!Before

After

Glada Vappen... luulempa vähä, ettei kukaa tajua mitä tos lukee ---> YO

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti