Search

29.6.2012

See The Different Side

YO!! Juu on taas jääny parit päivät postaamatta, ku kaveri tuli Turusta tossa 26.6  (Sofia) :).
Tiistaina en oikeestaan tehny vielä mitään, ku Sofia tuli vasta klo:18 aikaan Stadin steissille junalla ja siitä menee n. tunti junalla ja dösällä meille, joten jätettiin muille päiville shoppaaminen yms. muu kiva!
Keskiviikko eli mun synttäripv (Sweet 16) meniki nii, että tavattiin steissillä yks tuttu, puhuttiin hetki ja mentiin shoppaamaan Forumiin. En ite ostanu sillä reissulla oikeestaan muutakun bandeun Ginasta ja korvikset JC:stä, eikä Sofiakaan, ku Monkeyn sinisen paidan + ostettiin kasvonaamiot. Myöhemmin törmättiin tähän samaan jätkään Kamppia kierrellessä ja se liitty sitte meijän seuraan loppupäiväks, vaikka jatkettiinki meijän "mielenkiintosta" shoppaamista.

Torstain suunnitelmaan kuuluki, sitte kauppakeskus Jumbon kiertäminen. Sieltä sainki ite ostettua tommosen läpinäkyvän mustan paidan, jonka jälkeen syömään Hesburgeriin ja kotia päin. Illalla laitettiin joskus klo:2 yöllä kasvonaamiot naamaa ja naurettii mite tyhmiltä näytettiin :DDD!

Tänään elikkä Perjantai, parin kaverin ja Sofian kanssa "vähän myöhään" synttäri juhlistamista Stadissa ja päätin ostaa ton 10mm venyn sitte vaikka saanki laitettua sen vasta 2vk:n päästä, ku Kreetalle lomalle ny 13.7. Meijänhän oli tarkotus nyt sunnuntaina lähtee Rodokselle viikoks Sofian kanssa, MUTTA lentoyhtiö meni just sopivasti konkkaa, ni eipä sitte. Nyt Sofia ei sitte päässykkää mukaan jotenka äitin ja kahen veljen kanssa sinne sitte.

Tykkäätteks mun upeesta dösäaikataulun kannest, aika kesäne c:Mopon avaimet :DD

Sofiahan se siinä!OSTOKSET

Tommonen UV-valossa loistava kynsilakka.

Bandeu (GinaTricot)

Korvikset (JC)

Toppi (VeroModa)


Kasvonaamiot (H&M)

Jtn nii järkyttävää :DD!

10mm diudiudidu

2 kommenttia: