Search

4.7.2012

DiuDiuDauDau xDWUPS! Käviki nii, että olinki sitte siellä Turussa päivän pidempää mitä piti ja postaukset vähä jäi c:, mut ny tulee näit kuvii viime perjantailta asti ja huomenna jos saan loput kuvat,  ni sit tulee viel lisää ^^!!
Nii siis lauantaina vasta lähettiin Turkuun ja tossa alla kaks kuvaa on vielä Kampin eessä, missä oltiin Riinan ja Jennin kans.
Elikkäs perjantai illan kuvista varmaan huomaa, että oon iha normaali ja veli oli, sitte kuvaamassa meitä jälleen kerran.
Lauantaina päivällä lähettiin Helsinki -Turku junalla Turkuusee. Matka meni musaa YouTubesta kuunnellessa ja kännykän kuvia selaillessa ja koht sit oltiinki jo määränpääs, ei se matka ny 2h pidempi kuitenkaa ollu :). Illasta Sofialla ei ollu muitaku minä ja sofia, ku sen molemmat vanhemmat oli yön jossai muualla, ni pyydettii Sofian tuttu käymää siellä, jonka jälkeen Meri ja Tuuli tuliki yöks sinne. Mentii nukkuu vasta joskus neljän mais ja datailtii, poltettii tähtisädetikkuu vessas ja naurettii :DD.
Sunnuntaina mentiin yllätys vierailulle kattoo Sofian pokaystävää sen riparille, ku se luuli, et Sofia olis ollu vielä Stadissa. Meijä juoni onneks toimi eikä se olis mitenkää voinu arvata, että oltiin tulossa.
Maanantai oli sitte Turussa shoppailua (ostin paidan ja korun, laitan kuvaa myöhemmi).
Tiistaina mun olis pitäny lähtee takasi Vantaalle, mut en sit jaksanu ja mentii Sofian kaverin Juhan kans Liedon keskustaa lagailee. Mentii sitte semmoselle tekonurmi kentälle ottaa aurinkoo ja meille ostettiin mansikoita :3333 NOMNOM!! Nyt sitte kotona 13pv asti ja sitte äkkilähölle Kreetalle :))
Moimooi♥
Jenni ja Sofia

Kampin eessä ooteltiin ihmisiä :)!

Illat on aina sitä normaaleinta aikaa!


Välillä datasin ja se ikuistettiin.


Meijä pikku kuvaajapoika.

Junamatkalla ja melkeen jo Turussa!

Tuli kauhee kiire kuvailla ja ikuistaa junamatka ku kuuluttettiin "Turku" :DD

Ku päästii Sofialle se 10mm meni sitte korvaa!

Tuuli ja Meri

Tähtisädetikku in da bathroom.

Olet tökännyt käyttäjää >:DD!


Meijän ekat mansikat tänä kesänä :)


Juhan lätsä :)).


Vikana iltana täyskuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti