Search

7.7.2012

Nice Trip In The Rain!Nonii en eilen postaillu, ku tulin vasta klo: 23 himaan ja lagailin koko loppuillan! Elikkäs olin perjantaina 7 ihmisen kanssa lintsillä, ihan päähän-pistoksena mentii (tos ryhmäkuvas yks puuttuu). Noh lintsillä, oli iha kivaa käydä, ku siellä kuitenki kerra vuodes ylensä vaa käyn.

Lauantaina oltiin sovittu Idan kans, et mennään Essille ja, ku pääsin sinne, meijä piti heti kiiruhtaa Jumboo ostamaa sen 18v siskolle synttärilahjaa ennenku Jumbo ois sulkeutunu. Ostin sieltä sitte ihanan korun C:. Jumbo reissun jälkee lähettii Starbukcsiin Helsinki-Vantaan lentokentälle. Matka sinne suju ihan hyvi, vähä reittiä ettiessä ja jätettiin skobat bensaaseman parkkiin, ni ei jouduttu maksaa ylimääräsii maksui. Kahvit vai mitä noi ny oikee olikaa, oli tosi hyvii ja siin isoimmas mukis, oli ehk vähä liia paljoki. Sitte takastulomatka ei sujunukkaa mutkitta! Alko kauhee kaatosade, mut päätettii silti lähtee matkaa, ku aateltii ettei oo kovinkaa pitkä matka. No sitte Essin kenkä tippu matkalla, sato nii pajo ettei erotettu risteyksii toisistaa ja mä kaaduin. No tietty me sit käännyttii vääräst risteyksest miljoona kertaa ja etittii oikeet reittii joku 1,5 tuntii..joku pelle oli käyny viel kääntelee tien viittoi siihe mallii et ei Tiksi voi olla vasemmal ja oikeel!!

ONNEKS nähtii jossai vaihees jumbo torni ja sit huudettii ja kovaa :DD. Essille ku päästii ni oltii ni märkii, et laitettii sauna päälle ja kuivasin hiustenkuivaajal mun farkkui :DD!
Melkone seikkailu seki!!!
byyyyyye♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti