Search

30.7.2012

Orange-Hius Postaus


Värjäys oranssiksi. 
Aloitin värinpoistolla (Loreal Paris SuperBlonde creme) jolla sai vaaleamman värin hiuksiin, väri muistuttaa vaaleanoranssin ja blondin sekoitusta.
Värinpoiston jälkeen käytin kaksi pakettia (Loreal Paris Ferian Mango)väriä joilla sain Neon-oranssit hiukset, mutta neon-oranssi vivahde katosi parissa pesussa.
Viimeisenä (schwarzkopf live colour XXL) ultra blackkiä hiusten alle ja ohuita raitoja hiuksiin.
Voin sanoa, että oon nyt paljon tyytyväisempi, ku edelliseen lopputulokseen oranssinvärjäyksen kanssa.

Ennen värjäystä.


Lopputulos.

10 kommenttia:

 1. Anonyymi31.7.12

  Tosi makeet hiukset! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kovasti c:

  VastaaPoista
 3. Sulle sopi kyllä molemmat hiusvärit! :-D ja ei herranjestas miten upeenväriset sun silmät on!

  VastaaPoista
 4. Apua kun sulla on tuuhee tukka! Kelpais kyllä mullekkin kun ite omistan vaan ohuttakin ohuemman ja lyhyen tukan :D

  ♥: obses-sions.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se hieman tuuheahko, mut on tuuheessa tukassakin huonoja puolia esim. sen hoito ja laitto c:

   Poista
 5. Anonyymi31.5.13

  Uskaltaisinkohan tehdä saman operaation hiuksille. Lorealin neuvonnassa minua neuvottiin tekemään myös näin jotta saisin tämän ihanan Ferian Mangon sävyn hiuksiini. Kuluivatko ja rasittuivatko hiukset paljon värinpoistosta ? Laitoitko samana päivänä myös Mango-värin ? KIITOS vastauksista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kuivunu/rasittunu oikeestaan ollenkaan, tosiaan olinkin ensimmäinen värinpoisto silloin minulle. Joo laitoin. Sävy ei ole noin oranssi se on rusehtava enemmänkin, olin hieman pettynyt ja ostin cybershopista Crazycolorin orangea ja sain haluamani kivan oranssin. (--: Eipä mitään c:

   Poista
  2. Anonyymi18.6.13

   Näin kauan meni ennenkuin sain tehtyä värjäysoperaation. Laitoin siis kaksi pakettia Lorealin värinpoistoa hiuksiin, oli noin seiska-asteiset. Hiukset ei tosiaankaan kärsineet yhtään, aine vaikutti hellävaraiselta ja tehokkaalta. Sitten hiukset olivatkin vaalean/oranssin sävyiset. Laitoin myös kaksi pakettia Feria Mangoa hiuksiin ja tuli ihan saman väriset kuin paketissa on. KIITOS postauksesta, en olisi ikimaailmassa uskaltanut tehdä tätä tukka-operaatiota muuten. Kampaajalla tämä kaikki olisi maksanut noin 150 e, nyt vain jatkossa värjään juurikasvun.

   Poista
  3. Tosi kiva että sait haluamas väriset hiukset! Toisilla vaalenee helpommin hiukset, jollon varmaa toi väriki toimii paremmin (--:!

   Poista