Search

28.8.2012

Postauksien parissa!


Heipäheei!
Taas postailun parissa. En oo vähään aikaan kerenny postailla, mut nyt päätin sitte.
Meillä jatku koulussa nasut eli nahkiaiset, jossai piti pukeutua eri tyylien mukaan ja meijän luokka sai sitte vaikeimman aiheen : 50-luvun. Oikeestaan oltiin ainut luokka ketkä oli pukeutunu, varmaan seki johtu siitä,että ollaan esittäväntaiteen-luokka. Ainut mitä piti tehdä niitten pukujen kanssa, oli tanssia koulun edessä (kaikki pukeutuneet siis), no tottakai siellä tanssi sitte vaa puolet meijän luokasta. Loput puolet, oliki kattomassa vaa muitten tanssia sivusta :D! Muuten yhteenveto tästä ja edellisestä viikosta. On ollu yllätävän kiva viikko. Joo no välillä tottakai semmosta väsymystä ja koulun jälkeen kavereille, laulutunneille ja bändiin sun muualle, et vähemmästäki väsyttää jo!
Musta tuntuu, että mun viikko on järkyttävän täynnä, ku päätin ottaa laulutunteja ja siihe sisälty bändi ja musiikin-teoriaki! Kavereita en toki unoha harrastuksien keskellä, ennen harrastuksia meen kaverille tai jälkeen, koska pari vapaapäivää jollon voi olla ihan omassa rauhassa, tekee välillä tosi hyvää...vaikka tää vapaapäivä sijoittuuki perjantaille nykyään. Essillä oon käyny monena päivänä niinku ylensäkkin, mut nytku alko syksy ja sataa ei meitä oo mäkkiinkää huvittanu ajella enää nii innolla :DD! Huomisen suunnitelmissa olis isoskakkoskoulutukseen ilmottautuminen ja torstaina laulutunneille.
Nyt olis kirjan luku aika, koska meille valittiin tietyt kirjat äikässä mitkä pitäis lukee ja en ole edes alottanut, joten ehkä olis sen aika!!
ByEeEeee♥
Elli ja mä♥ (nasut 50-luku)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti