Search

19.8.2012

Weekend Stuff


HHeei!!
Ihme ja kumma pääsin postailemaan tänään!
Alotanpa vaikka eilisestä. Elikkäs jouduin nousemaa joskus yheksän maissa aamulla, kattomaan veljen futismatsia (kesti neljä tuntia). Oikeestaan ensin puhuin tunnin puhelimessa, jonka jälkeen aika meni fb dataillessa kännykällä ja juoksemalla ampiaisia karkuun, koko neljä tuskaista tuntia. Matsin jälkeen, lähettiin perhetutuille syömään ja kateltiin, siellä sitte leffaa sun muuta. Kymmenen maissa olin vasta himassa, syömässä iltapalaa koneen kanssa♥.

Tää päivä oliki sitte aika leppone viikolopun päätös-päivä. Ensin menin iltapäivästä Helsingin Tennispalatsiin kattomaan TED:in ja sen jälkeen parin kaverin rippijuhliin syömään ja istuskelemaan.

TED oli ihan loistava leffa! Huumoria löyty ja ideaki oli tosi selvä, ei jääny pihalle aiheesta missään vaiheessa! Aluks mietin, että mitäköhän tääki leffa sisältää, koska moni oli sanonu mulle, että elokuva ois vähän kummallinen ja ei olis ollu mitään järkevää ideaa. Mutta ite oon eri mieltä tykkäsin ja kehotan kaikkia katsomaan, jos tykkää vähänkin komedioista!

Byeee♥Ted5_large
Ted (elokuva)

Tumblr_m8t203esgy1rd7153o1_500_large


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti