Search

31.1.2013

Is this the end. Welll no its not mheh

Kohta sitte varmaan aivastan.


(Housut)Bikbok ,Paita (Carlings), Ripset (Seppälä).

Moikkeliskoikkelis ja sillatti. Oon hyvin pahoillani blogini epämonipuolisuudesta ja asiallekkaan en oikeen osaa mitään tehdä, kun ei kaverit tykkää kuvaamisesta enkä syö kauniita aamupaloja..ellette sit haluu kuvii mun palaneista ruisleivänkannikoista rasvakimpale koristeena päällä! Eikä tässä asuinpaikan kuvaamisessakaa ole mitään innostavaa, koska korso ei sentää ole mikään kanariansaari. Oikeestaan pakko myöntää ettei tän blogin tarkotus oo, että ihmisiä miellyttäisin mun leivänmurusilla kauniisti aseteltuna pöydänlaidalle, vaan että voin sit vaik vuoden päästä katella näitä mun "olin juuri aivastamassa" kuvia ja muistella mitä oon tehny. 
Toistaki juttua tässä mietin äske (btwbtw) ja tulin siihe tulokseen, että mitä järkeä on ottaa tatuointi vaa muodon vuoks elikkä vaan, että no on vaa ni extremeuberhieno kuva, peitämpäs tällä koko selän. Vaa se mitä se merkitsee, toki se on jokasen oma mielipide ajatelkoo jokane mite tahtoo. Mut eikö ihmiset kyllästy semmosiin klisee teksteihin jo pikkuhiljaa, ku niitä on tumblerit ja googlekuvahaut täynnä?. Joo ja kaupassa on käyty se oli vahinko kauppareissu, tarkotuksena ei ollu ostaa mitää muuta, kuin kehykset kuvaan ja no parin pussin kanssa tulin ulos sit kaupasta (hups).

4 kommenttia:

 1. Oot ihan törkeen kaunis. Nii ja oon nii samaa mieltä sun kaa tos tatuointi jutussa... Kohta ihmiset tatuoi yoloja perseisiinsä:D

  http://itsavioletworld.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti c:! En yhtää ihmettelis, jos semmone vaik sattus Tumblerist löytymäänki!! :DD

   Poista
 2. siis noi sun hiukset on kyl ihan sika siistit! :D ja tosi kiva blogi sulla muutenkin<3! :)

  fashionsituation.blogspot.com <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ja kiitos, kiva kuulla!! c:

   Poista