Search

6.2.2013

I never answer on the phone, when somebody has really something say.

Shoppailua, lisää shoppailua, vitut, joku kokeisiin luku. Koeviikko on nyt sitten ohi ja en oikeestaa paljon jaksanu koealueisiin perehtyä mielummin piirtelin vihon kulmat täyteen pikkumiehiä ja kaloja. Luulin lukevani, mutta toisin kävi. 
Yllätys yllätys postaus alkaa taas monipuolisesti..mun kuvilla. Heh ei oikeen innosta mennä mihinkään uloskaa kuvailemaan, kun niin kylmä ja järkkäri on sen verran painava, ettei sitä mukaankaan viitsi oikeen ottaa. Seliseli.
Toisaalta ei toi lumi oo tähän mennessä haitannu muutaku, että on mahotonta päästä kotipihasta suht normaalin näkösenä pois, koska tuuli, lumi ja hiukset=irokeeseja joka sivulta.
Tänään kävin hakemassa tommoset feikit, mustat, Jerfey Cambelit h&m:stä, olin katellu noita jo monta kertaa ja nyt aattelin ostaa. Eilen vuorostaa hain taas väriä päähän, koska alko jo näyttää haalistuneelta koko kuontalo. Värjäyksen jälkee taas kattelin sitte, että noh mikäs tuo kaunis lila juurikasvu sitte oikeen on olevinaan. Se on se värjäyksen ilo, trying to deal with this now koska en oo rikas kruununperijätär ja nuku kolikot tyynyn alla, ni nyt on se aika SÄÄSTÄMISEN AIKA..ppfft seuraavat pari päivää.

Nyt voi kertoa jos jokin asia häiritsee/ärsyttää/vituttaa blogissani. Olis kiva tehä blogista semmonen luettavan näkönen, että vinkkailkaapas!! c:
Kuittaan ja kiitän!

2 kommenttia: