Search

10.2.2013

Kuminauha rusetteja venytyksissä.

Vili is pissed of in this picture.
Tässä kollaasissa puolestaan uudet lakanat, ruokaa ja murmelikissa.

Tälläkertaa saatte tyytyä tommoseen puhelin laatuun ja insta (jonne pääset tuosta insta kohdasta).
Perjantaina oltiin Vilin kanssa Stadissa viettämässä myöhästä puolvuotis-päivää. Otiin varattu tosi myöhänen näytös leffaan (hannu ja kerttu) ja meillä, oliki aika runsaasti aikaa ootella. Suunnitelmissa oli et oltaisiin käyty kahvilassa missä ensimmäistä kertaa tavattiin ja sitten mäkkäriin! No kahvila suunnitelma, tietyyn kahvilaan menemisestä kusi, koska kahvila oli jyrätty maan tasalle :'c, jotenka mentiin toiseen kahvilaan, yay. Lumimyrsky oli kanssa tosi kiva...jossain vaiheessa huomattiin myös, että kamera mikä Vilillä oli ollut mukana, ei sisältänyt akkua, jotenka kuvasaldo on hyvin vähäinen ja kannoimme kameraa turhaan. 
Tosiaan elokuva mihin oltiin varattu paikat oli "Hannu ja Kerttu" mun mielestä kuullostaa tosi kämäseltä toi leffan nimi, mutta se olikin vähän jotain toisenlaista, kun olis odottanu. Koin siis hyvin br00talin päänrepimiskohtauksen ja monta muuta ihanan herkullista verikohtausta. Elokuva on siis kauhu ja jotain tosi veristä elokuvalajia "br00tal", en olis ihan odottanu, että mua olis ruennu oksettamaan ensimmäisen 10 minuutin aikana! Yöllä laahustettiin lumessa meille ja aamulla lähin kattomaan Vilin örinä  treenejä. 
Treenit alko ihan rauhallisisssa merkeissä istuessani sohvalla ja tajutessani, että "voihan vittu ei netti yhteyttä", paikka oli nimittäin joku kellari... Toinen ongelma oli, "että missä vessa?"..hehe eipä täällä ole. Kivakiva, onneks haettiin lopulta pitsaa pitseriasta ja pääsin vessaan. Loppuilta oliki, sitte kuminauha rusetteja venytyksiin solmittuina, harjalla tökkimmistä, sain pullosta polveeni ja tagaamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti