Search

17.2.2013

You can't fly without wings.

    
Ekat vanhojentanssit on nyt nähty. Ite meen vasta ens vuonna sitten tanssimaan, koska Vili on liian pitkä mun tanssittavaks ja se tanssi tanssinsa jo tänä vuonna. Oompa mä sekava. Tanssijoilla oli tosi hienot puvut, tai no suurimmalla osalla, koska joillain sitte puolet tisseistä pursus yli ja possunpunaset mekot on liian prinsessaa mun makuun, jokainen tietenkin tyylillään! 

Viikonloppu meni bileiden merkeissä, voi olla hyvin se syy, miks oon näin sekava..siis vielä perjantain jälkeen. Tiistaina olis tosiaan lähtö till Stockholm ja yöpyminen siellä, innostusprosentti 0%, koska perheretkihän siitä tulee ja ilman sosiaalista mediaa. I'm so doomed. 
Myöskin myöhäset ystävänpäivä toivotukset näin kolme päivää myöhässä ! c:


Narturalbeauty, voikun olet ihana ilman meikkiä, et tarvii irtoripsiä, meikki on perseestä, en voi kattoo sua, kun sulla on lävistys, miks värjäät sun hiuksia normaali olis parempi.

En oo yhtään "naturalbeauty" kannalla. En tykkää olla ilman jokapäiväistä pakkelikerrosta ja rajauksia, koska olo tuntuu epämukavalta. Meikillä saa vähä toisenlaista ulkonäköökin siihen verrattuna miltä tietää näyttävänsä ilman sitä. En vois edes ajattella värjääväni hiuksia, vaikka ruskeeksi se ei vaan tunnu semmoselta oikeelta valinnalta, minkä kanssa, olis kiva olla. Ainut luonnollinen hiustenväri mistä tykkään on oranssi ja sekään ei mikään kauheen yleinen väri luonnollisena ole.

Lävistykset on aina ollu semmonen kiinnostava kohde, vaikka vanhemmat on aina ollu niitä vastaan epäluonnollisuuden takia, sama venytyksissä. Epäluonmnollisuus? Miks korvakorut ei sitten ole epäluonnollisia jos lävistykset ja venytykset on. Ei kaikki näin tietenkään ajattele, jonkun mielestä se on sairasta ja joku taas ajattelee, että se on ihan ok. mitä mieltä te ootte?

-EPÄSELVYYS PAHOITTELUT!-

2 kommenttia:

 1. Anonyymi26.6.13

  oi ihanat noi sun luonnolliset hiukset!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos, niil on kyl tarve ylensä sojottaa joka ilman suuntaa, siks suoristus c:!

   Poista