Search

16.5.2013

How different am I from wooden boat That barely stays afloat.

Tänää onki sit leikelty villipedon (kissan) turkkia, ja istuttu pihalla kahen semmosen kanssa. Jäin jopa istumaa koulun jälkee sinne haisevalle pihalle kaverin kanssa, koska lämpö. Ylensä mulla on aina kauhee kiire päästä pois koulusta, koska hei koulu! Grillikauden oon myös avannu ja pitihä sitä lukeekki kokeisiin, mut ne kirjat ei vaan halunnu tulla luetuiks, joten nukahin matikan kirjan päälle. 

Illalla sitte kisakatsomo, paljon porukkaa huutoo ja hurraata. En oo koskaa ollu erityisen innoissani jääkiekosta, mut koska jos Suomi on ees parhaimpien joukossa, ni on se sen arvosta, et voi matsia parit kerrat vuotee vilkasta. Onpaha perillä sit vähä lätkä jutuistaki, sillonku ne otetaan puheeks!

Joo nyt on asukuvissa risua sun muuta naaman edessä, ei se mitään kuhan nyt kuvia kuitenki. Keksinki sit tänää, että jos vaikka kokeilis laittaa tommosen Glitterin perus hius-rusetin paidan kaulukseen, ni pysyisköhän se. Yllättäen pysyki ja kun ei ihan musta valkosta pue päälle, ni ei pingultkaa liikaa näytä (--:!

Kivaa viikkoo kaikille :3!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti