Search

26.5.2013

Redyed hair (skyblue)- Mustikkapää

Nyt on väri päivitetty päähän (pitkästäaikaa), edellinen oliki jo harmaan ja sinisen väliltä jotai tosi mielenkiintosta. Tarkotuksena oli blondata juurikasvu ja päivittää sinisellä koko pää.

Oon kokeillu tässä värjäyksen pitkän, kivisen matkan aikana vaikka mimmosta vaalennus-ainetta, mikään niistä ei oo ollu tarpeeks tujua mun hiuksille, että ne olis keltastapissisävyä vaaleemmaks menny. Jotenka epätoivosena nappasin kaupan hyllyltä lähimpänä olevan, vaalealta näyttävän sävyn. Siinä tuli mukana pari pussia jotain platina blondi sävyä edistäviä litkuja, joita oli tarkotus läträtä blondatulle alueelle, pestyä itse vaalennusaine pois...jep no pissisävy se mulle oli vielä senkin jälkee. Aivan kollaasi missä seksikäs juureskasvuni kellertää.. lievästisanottuna.

Toinen vaihe oliki (Crazy Colorin sky blue:lla) sotkeminen. Innostuin iha sotkemaan seinillekki väriä, ens kerralla vois vuorata koko vessan paperilla. Sinistä väriä tai muita shokkivärejä ei kestoväreinä ole, joten shokkivärit on väliaikasia ja kestää paristaviikosta kuukauteen, riippuu ihan pohjaväristä, hiuslaadusta sun muusta miljoonasta eri syystä. Itelläni on ikivihree väri tuolla sinisten alla (mulla haalenee väri n. 3vk), joka ei lähe pois vaikka vaalentaisin. Pitäis vaalentaa aika monta kertaa ja hiukset olis jo kuivunu siinä vaiheessa päähän kiinni. Jotenka jos en halua vihreää kuontaloa se tarkottaa värjäystä.

Aamulla huomasin kuitenki, että omistin keltaisia raitoja sinisten joukossa ja jouduin värjäys puuhiin uudelleen. Onneks oli ylijäämä puteleita sinistäväriä vielä jäljellä ja keltaset raidat eliminoitiin. Ei oo yhtään ikävä vihersinihaalistunuttapäätä ja näistä karvoista tuli yllättävän siniset. Oon kerranki jopa tyytyväinen tähän sävyyn!

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. mun mielestä tuli tosi kiva sävy kans ja kiitos ^^

   Poista
 2. 3 kertaa piti avata su blogi et kone suostu liittymää lukijaksi: D blgis on tosi inspiroiva plus upeet hiukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :DD kiitos paljo! C:

   Poista
 3. Anonyymi27.5.13

  Kuinka kaunis voitkaan olla! Varsinkin alimassa kuvassa :)

  VastaaPoista
 4. IHANAT hiukset! Mulla oli pitkään pinkki/blondit hiukset, mut niitä oli ihan älyttömän vaikee ylläpitää... Onks tollanen sininen helpompi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En nyt menis sanomaan ihan yhtälailla tuo haalistuu (--:

   Poista