Search

16.6.2013

Old cameras, kirpparikamaa ja teetä

Eli siis vanhoja kameroita, kirpparilla käymistä ja hei ostin teetä!

Päädyin kuvailemaan meijän vitriinikaapin kätköissä olevia kameroita, jotka lopulta ryöstin mun huoneeseen (vein toissapäivänä jonkun kynttiläpidikkeenki). Musta noi on hienoja, tai jotenki kiehtoo kaikki vanha sälä. Kattoo kiinostaako ens viikolla enää, vai oonko jo muuttanu mieleni. Oon ajatellu kyllä jo puolisenvuotta ripustaa jonkunlaisen hyllyn noille kameroille, että ne olis edes mun nähtävillä, jos ei muut kelpuuta!

Kävästiin äitin kanssa jossain kirpparilla laittila, lanttila joku? Ensimmäisenä silmään osu rivi unisieppareita, joku 3e kappale. Tulin kuitenki siihen tuloksee etten tiiä mihin semmosen ripustaisin ja nyt ehkä jopa kaduttaa etten ostanu! Noh, ei kaikkee voi saada, mut tulipa ostettuu kuitenki parit paidat ja takki. Takista oon erityisen ilonen, tykkään tosta oliivin värisestä kauluspaidastaki, MUTTA toi raidallinen paita siinä on kainalossa reikä ja näin päivänvalossa musta tuntuu, että siinä on tahroja jotka ei lähe pois D: (en huomannu niitä siellä kirpparilla). Reissun päätteeks ruokakauppaan ja sieltä nappasin luomu teetä mukaan. En ole ylpeä ostostani, koska ei ollu hyvää teetä. Mauton tee :--( !

Kello tulee kolme (aamulla) ja oon ihan koukussa vampire diary- sarjaan, jota seurailen Netflix:istä, juon juissia ja voisin jopa mennä koisoomaan...mut ei vielä, kohta.





14 kommenttia:

  1. Aa katoin itekki just toistamiseen Vampire Diaresin 1-3 kaudet läpi. Suomeen ei oo viel neloskautta saatavilla (löysin itekkin netflixusta mut oli pakko ostaa ne DVD:lle)! Ja katokkin kuule niin pitkään et oot kolmoskauden vikassa jatkossa niin itket verta.

    VastaaPoista
  2. Ihana toi sininen takki! :)

    VastaaPoista
  3. Mie oon kans aivan koukussa vampire diaresiin! Oon kattonu 1-4 tuotantokaudet ja en malta oottaa että saan repästyä jostakin vitosen (siis jos sitä tulee, tai noh pakko tulla c: )

    ps. sun hiukset on yli kivat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite vasta alotin ja vaikuttaa semmoselta sarjalta, mikä ei tuu koskaan loppumaan! Kiitus :3!

      Poista
  4. Vau, oli pakko vaan tulla sanomaan et ihan sairaan upeet hiukset sulla! :-D

    VastaaPoista
  5. Ootpa kyllä tosi kaunis ja noi siniset hiukset sopii sulle ihmeen hyvin, vaikken itelleni ottaiskaan :) Ja noi sivupalkin piirrokset on upeita!

    http://leopardella.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oli niissä hiuksissa harkitsemista, että värjääkö vaiko ei. Voi kiitos (--:

      Poista
  6. Sulla on aivan ihanat hiukset! :-)

    VastaaPoista
  7. Ompas sulla kiva blogi:) Ja oot nätti:)

    http://musicismylife1998.blogspot.fi/

    VastaaPoista