Search

8.3.2014

Asukuvia pitkästä aikaa

Mulla on vieläkin 10 ajotuntia jäljellä enkä hlua niitä suorittaakkaan, enkä ole teoriakoettakaan suorittanut. Ei yksinkertasesti huvita.  Mulla ei ylensä oo vaikeuksia saada asioita aikaseks, mutta nää ajokortti jutut ei innosta mua. Mopokortinki hankin vuoden jäljessä. Teoriakokeitaki piti uusia kaks kertaa. Autolla ajelu maksaa pk seudulla muutenki niin helvetisti, ettei mulla mikään kiire varmaan sitten ole sen kanssa.
Aikaansaamisesta tuli mieleen, että luin Natascha kampuschin elämänkerran (mulle suuri saavutus lukea kirja) ja oli oikeesti ihan mielenkiintonen kirja. Emmä kyllä vapaaehtosesti kirjoja oo lukenu, ku viimeks ylä-asteella, eli äikän kurssia varten luin. Tuli kuitenki vähän ongelmia kirjastossa lainaamisen suhteen. Ensin en tienny kirjn nimeä ja sitten en osannu käyttää enää niitä viivakoodi höskiä, jolla kirjat lainataan, heh oon nolo.

On syöny liikaa irttareita ja näin Fbssä jonku julkasunki ohimennen, että irttareiden hinta halpenis, en sit kuitenkaa tiä onkse totta. Jos on ni mä en ainakaa ole missään "rantakunnossa" kesällä, nautin sit ennemmin halvoista karkeista. Sit kuitenki saan kuulla, et niitte hinta laskee, jonku 5 cent ja vajoon syvään masennukseen.
Sain myös työhastattelun Peijaksen sairaalaan siivoojaks, eihän se mikään unelmatyö ole varmaan kellekkään, mut parempi ku ei mitään. Sain kans ajan mun hampaissa oleviin pintavirheiden korjaukseen ja vielä jukiselta puolelta, eli se ei tuu maksaa mitään. Halusin jo monta vuotta sitte, että mun hampaide värivirheet korjattais, mutta koskaan ei julkiselta puolelta suostuttu. Nyt onneks vihdoin pääsen niistä eroon!

Nyt katon kissaohjelmaa, en tiä mikä tää on, mut hyvät viikonloput kaikille! :D


4 kommenttia:

 1. Anonyymi8.3.14

  Ainas s-ryhmän kauppojen irttarit pitäis halventua, kun siirtyvät vastaamaan välikäsien sijaan itse karkeistaan :3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. uuu jokapäivästä tulee karkkipäivä :DD!

   Poista
 2. Kiva asu ja olet hirmuisen nätti! : )

  VastaaPoista