Search

12.3.2014

Päänsärkyä ja pääskyjä+ tbdress ongelma

Pääskyjen piirto ilta. Yritin opetella piirtelemään lintuja, kun siivet näytti aina enemmän hylkeiltä, kun siiviltä. Nyt ne sit alkaa jo näyttää siiviltä. En oo vähään aikaan ehtiny, muuten mitään taiteilla, tai no "ehtiny ja ehtiny". Okei en ole jaksanut, eipä siinä oo mitään järkeekään piirrellä, jos ei innosta. Tulee vaa sotkuja sillon, ku väsyttää.
HIRVEE into mulla on kuitenki kattoo LA/Miami inkii, jos sellasta joltain kanavalta satuu iltasin tulemaan (ylensä TVkutoselta), vaikken sen seuraamiseen sitten kauheesti aikaa loppujenlopuks kulutakkaan. Onhan se ihan kiva, kun se pyörii taustalla ja tatskakoneet surisee.

Tänään heräsin aamu kuudelta ja kiisin työ-haastatteluun Peijaksen sairaalaan. Yllätys jee mulla on kesätyö siivoojana, vaikken ehkä itseni ensimmäisenä kuvittelis siivoomassa sairaalan käytäviä. Oon silti ilonen, koska työ se on kuienkin . En kuitenkaa kauheesti elättele toivoo, tai uskokkaan, et joskus olisin unelma kesä duunissa (hahaha). Vaikka joillekki Lintsi saattais olla unelma duuni, tai joku mitä ne mainostaa juissin kyljessä (ei hajuakaan mikä se duuni on, siin vaan lukee "unelma duuni"). Musta silti tuntuu, että mun kääpiöys, eli suomenkielellä lyhyys häiritsis mua, jos vaikka joutuisin avustamaan lintsin laitteissa. Ei onnistuis. Oon ite oppinu elämään sen kanssa, että oon lyhyt. Kuitenki joskus toivoisin olevani normaali pitunen.

Vilin synttärit lähestyy ja pitäs miettiä mitä kakkua sitä ostais ja mitä puuhastellaan perjantaina. Ite en oikeen synttäreistä välitä, enkä oo koskaan viettänykkään erityisemmin omia synttäreitä. Joskus ollaan pidetty kyllä yhteis-synttärit kaverin kanssa, mut lopulta ne onki kääntyny vaan yhden osapuolen synttäreiks. Muutenki joka vuos tulee vaa uhka ryppyyntymiselle, ei sitä juhlita! Ihme negis mäki oon, ku en tykkää pitää omia synttäreitä! xD

Tilasin muuten TBdressistä mekon ja kivaku heti tilattuani sen yli hutin mekon, en enää päässy mun käyttäjätunnuksille sisää ja pelottaa vähä, et onks mua kusetettu. Onks teillä jotain kokemuksia tästä sivusta ja kauankohan näillä kestää todellisuudessa postittaa tuotteensa :I??

Nauttikaa mun oudoisa kuvista, moiksun!


4 kommenttia:

  1. oioi, osaisinpa itekin piirtää noin kauniita lintuja ! tosi taitava oot (:

    VastaaPoista
  2. Anonyymi18.3.14

    minkä pituinen sitten olet? ei ole pakko vastata jos et halua, mutta mietin vaan, itsekkin olen nimittäin huikeat 154 cm :D

    VastaaPoista