Search

14.5.2012

Retarded..So True


Hellooouuu!
eilen siis äitienpäivän leivoin kakun ja tein jotai jännää salaattii. Tuolla kakun sisällä oli niinku kermavaahtoo ja banaanei, en oo ite vielä ees maistanu koko kakkua :D!
 Nii ja alotin taas tekee uutta työtä (jännä pääkallo juttu)...nyt on vaa semmoi fiilinki, että ei millään jaksa, sittekku saan valmiiks lisäilen kuvaa.

Tänää koulussa oli ihan rento päivä vois periaattees sanoo et keskiviikkon loppuu peruskoulu ja alkaa loma, ku nyt on vaan sit semmosta leffan kattelua..en tajuu, kui ne ei voi päästää suoraa lomalle MUR! Oli meillä sitte enkun aine ite tein jostain "Little Adventure" siinä oli otsikot tai no aiheet annettu valmiiks, tuli vähä yllätyksenä tuoki aineen kirjottaminen. 
Siitä koulun jälkeen oltiin sovittu kaverin kanssa, että menään stadiin hakemaan sille uikkareiden alaosa ja mulle yks paita ginasta (kuva tuolla alhaalla). En saanu sitä sitte millään kiinni koulun jälkeen, joten päätin mennä suoraan yksin sinne. Kohta mulle tekstataan, että Essi ja Jenniki tulee mukaan ja, että ei ne oo vielä pitkii aikoihi lähössä, no eikun takasin ja vielä samalla junalla hahah :DD Siellä sitte hamsterin poikasii taas kateltii ja, ku päästii lähtemään Jennin piti olla Tiksin asemalla, mut ei me sit nähtykkää sitä koko päivänä..ihmisillä näyttää olevan hankaluuksia puhelimen käytön kanssa!


Paita on ny sitte siinä nii :)Ette usko miten hajosin !!!!!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti