Search

24.5.2012

Spreijausta, Calippo ja Diktaattori!

Now its like silver!

Juuuu en oo taaskaan jaksanu pariin päivään kirjotella, ku oon ollu huitelemassa vaikka missä :D!

Keskiviikkona herään tuntii liian myöhään,meillä oli enää vaan pahaa teetä, jota oli pakko sitte juua, ku ei muuta ollu. Sitten pikasesti junaasemalle ja mopoteoriakokeeseen toista kertaa, feilasin sen taas -.-'! Koulun jälkeen menin sitte Asalle jassun kanssa. Olin siellä ehkä joku tunnin, jonka jälkeen lähin juoksemaan musiikkiopiston-lauluitunti-hakuihin. YLLÄRI! Ne sano, että mul ois ollu ne tiistaina, pääsin silti siihen testiin sillon (onneks)! Sitte takasi Asalle ja kohta puoliin Henkkaki ilmesty sinne. Yheksän maissa Hnkka ja Asa lähti saattamaan mua bussipysäkille, nii mun bussi ajaa suoraan mun nenän edestä ohi, päätin sitte mennä toisella bussilla korsosta...myöhästyin siitäki. Loppujenlopuks kävelin kotiin! Ei ollu mun  onnenpäivä!!!!

Tiistaina meillä oli koulussa musiikaalia pelkästään ja päästiinm käymään mäkissä kouluaikana. Mun pirtelö pursus lievästi yli :D Koulun jälkeen mentiin Henkan kanssa kattomaan Diktaattori Flamingoon. Siellä oli jotkut alennuspäivät ja pääs halvemmalla! Onneks mentiin puolella hintaan, koska se leffa (Diktaattori) oli paljon huonompi mitä olin odottanu trailerin perusteella!! Siinä oli pari hauskaa kohtaa mille nauroin, loput meniki sitte jo vähä yli...

Tänään oli taas vaihteeks musikaaliharjottelua koko päivä ja käytiin Henkan ja Saran kanssa ostamassa Ylivedosta herkkuja ja Calippo jätskii, lapsuus tuli mielee :DD. Koulun jälkeen Sara tuli meille. Hypittiin ympäri leppäkorpee ja kuvailtiinn kaikkee mahollista (pääasiassa toisiamme )!

Huomenna olis jellonakuningas näytelmän ensiaamu!!!!
Oon iha paniikissa, koska ääni on aika pahasti menny ja pitäis laulaa :<!!

2 kommenttia: