Search

7.5.2012

U Got Away


Äöäöäö huomen se pääsykoe lumoon jänskättää jo ny, jos se ei meekkää niinku olin kelannu...tai jos unohanki vuorosanat :< Noh menee miten menee.. se nähään sitte kesäkuun 15 pv, ku tulee tieto et mihin on päässy.
Tänään oli muuten mun enkun koe peruskoulun viimenen sellanen ja oli varmaan helpon koko ysiluokan enkunkokeista, no kattoo ny mitä saan siiitä sitte numeroks.

Mua inhottaa semmoset ihmiset jotka tuomitsee ulkonäön perusteella luonteen ja luulee tietävänsä millanen se on. Ne jotka ei näyttää erilaiselta tuomitaan, jollain tavalla. Musta se on jotenki surullista ja etteikö erinäköiset olis samallailla rakastettavissa, ku ne mitä pidetään hyvännäköisinä tai "normaaleina". Musta se on ihan saman tekevää onko pitkä vai lyhyt, finnejä vai ei, tumma vai vaalea, ulkonäkö ei merkkaa mitään! Se millanen on sisältäpäin on paljo tärkeempää, kaikki vaan ei ehkä tajua sitä. Mulle on sanottu joskus, että jos olisit sen ja sen näköinen tai jos sulla olis sen ja sen väriset hiukset en tosiaan haluis nähä tai liikkua sun seurassa, en todellakaan ota sitä mitenkään tosissaan, mut musta ne on oikeita kavereita jotka ei kato miltä näytät vaa pysyy sun kavereina oli sitte minkä väriset hiukset tahansa.
monologi lumon haastatteluun 

...I dont care, is in these days the theorem for the goodbye...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti