Search

20.4.2013

Blueberry's, cream and hardcore

huome jo sunnuntai DD: Vili oli joku aika sit, käymässä Roomassa, joten sain tuliaisii, niistä kuvaa myöhemmin. Olikohan mulla muuta ilmotusluontosta asiaa. Njäh en tiiä...

Tässä käviki nii, että piti munkkiniemeen lähtee, jonnekki nuorisotalolle kattomaan poikaystävän hc bändin keikkaa. Joillai oli aika "jännää" settiä,  niitte ansioista ei tullu ainakaa tylsää. Tosiaa mun piti siel oottaa, ainaki 4 h ennenku Vili ja kumppanit pääs soittamaan ja että pääsisin kotii. Kävästii kuitenki pitseriassa, ettei oltais kuoltu nälkää. Oli kuitenki ihan hyvä keikka, vaikka yleisöö ei paljoo ollukkaa. Toimin ite bändin kuvaajana, koska suunniteltu kuvaaja ei koskaa saapunu paikalle (--:
 Uuden paidanki kävin ostamassa (en muista päivää) Kampin Jc:stä, ku oli asiaa jo toisen kerran jameralle. Mulle kerrottii äikäntunnilla, et jos en suostu ostamaan jotain tyhmää äikän tehtäväkirjaa lennän kurssilta ulos. YAY! Onneks sain lainaan, eikä tarvinnu ostaa uutena turhaa tehtäväkirjaa, mitä ei kuitenkaa käytetä.

Ehanaa ulkon oli tänää jo +15 astetta tulee läpö ja kesä. Mä meen nukkumaa moikkelis (--:2 kommenttia: