Search

2.11.2013

Ei mitää ruusuilla tanssimista

Kokeeks kukaa muu olevansa horroksessa, koska mä oon . Ainaki sisäisesti unessa kokoaja. Ei oo kauheesti huvittanu kuvailla, ku joka päivä sataa tai on pimeetä. Enkä välttämättä haluu mitää salama kuvasii, jote asukuvii ei o ny saatavilla.
 Oon skipannu laulutunnitki varmaa kolmelta viikolta, koska mulla ei oo vieläkää ääntä. Haluisin jo kuullostaa muultaki ku valaalta.
Varattii kirpparille pöytä ja oon vieny sinne jo iha liikaa tavaraa ja ostin sieltä kyl itelleni sit talvitakin ja villapaidanki. En oikeesti oo tehny yhtää mitää, muutaku istunu kotona kattomassa kaikki walking deadi tuottikset. Iha helveti hyvä sarja. Paitsi et oon kattonu sitä liikaa, ajoteoriatunneilla katoin et jossai kuvassa suojatien yli kävelee zombi. Mut on aivopesty, toisaalta se on ihan okei, jos on valmiiks jo sekasin.7 kommenttia:

 1. Haastoin sut :3

  http://pingviinikarkit.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Osaisitko auttaa mua, että miten tuon bloggerin merkin saa vaihdettua tai tuon mikä on tuossa välilehden edessä? Sulla se näyttää olevan risti. Kiitos jos autat!
  Oot muuten tosi kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sieltä asetuksista "malli" voit sen vaihtaa ja googlaa vaikka favicon ni siel voit tehä ite semmosen tai tallentaa valmiin vaa koneelle ja sit lataat sen tonne malli puolelle! Kiitti :3

   Poista
 3. Oot aivan älykaunis !

  VastaaPoista
 4. Oot niin kauniiiiis ♥ Ihana blogi muutenkin :)

  ♥:lla whenyourheartbeats.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tosi paljo :3!

   Poista