Search

17.11.2013

☾ Hair extensions and some shit about my septum ☽


 Pidennykset saapu, vihdoin ja aika rotan hännät noi oli verrattuna aijempiin pidennyksiin, mitkä tilasin kans ebaysta. Pidennykset tilasin TÄÄLTÄ . Onhan noi tämmöselle perfektionistille, jolle kaikki pitää olla just samaväristä ja näköstä, vähän liian vaaleet.

Niii ja kävin cybershopista ostamassa uude rinkulan nekkuu, koska aijempi koru (hevosenkenkä) alko jo kyllästyttää. Ehkä maailman ongelmallisin koru laittaa naamaan. Ensi en saanu tota mun nenää, jonka jälkee jotenki venytin sen isommaks. Noh sitte se pallo oli siihe liian pieni, jote en saanu sitä lukkoon. Siinä samalla päätin ottaa pinsetit ja puristaa sitä koruu takas kiinni, ni rykäsin tietty niillä pinseteillä itteeni nenää. Sattu. No kuitenki sit jotenki vaa sain sen nenää parin tunni, epätoivoste yristyste jälkee.

Vois huviksee alkaa lukee ruotsii, ku olis essee huome ja mä en osaa sanoo ees omaa nimeeni ruotsiks, toisaalta, toi kissa nukkuu kirjojen päällä ni ei sitä kehtaa herättää. Toivotaa siis et pärjään sanoilla mato ja käärme, en mask ja en orm!


2 kommenttia:

  1. Tykkään ihan hirveesti sun piirustustyylistä! :o Oon ite harkinnu jo hetken septumin ottamista, pakko siis kysyy et millasta oli, sattuko aivan älyttömästi? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja no se riippuu iha ihmisestä paljoko se sattuu.Toiset on sanonu et sattuu, mut ei mua sattunu muistaakseni ainakaa erityisemmi :D

      Poista