Search

2.3.2013

Industrial

Kyllä vain, nyt on industrial korvaan piikitetty! Lähettiin Aadan kans sörnäisiin hakemaan mulle industrialia ja kävästiin siinä välissä kahvilla, ku aikaaki jäi aika runsaasti ennen varattua lävistys-aikaa. Jänskätti oikeestaan aika paljo ennenku ees istuin vielä lävistys penkissä.... ja jos joku miettii siellä ruudun toisellapuolen, että sattuko? No kyllä sattu, sattu ihan hirveesti ja sattuu jälkeepäi vielä enemmän, ku pistäessä. Oikeestaa minkä vaa lävistyksen jos ottaa kannattaa pitää särkylääkkeitä mukana, koska ne on päivän pelastaja. Itellä ei tällä kertaa ollu särkylääkkeitä mukana ja jossai vaiheessa mulla ainaki oli pää jo kivusta kipeä. Kuulema myöskää ei bensalla saa lävistystä puhistaa (lävistäjän vinkki), toivottavasti moni ei sitä tee :--)!
Iltapäivästä väsyneinä lagailtiin kavereitten kanssa ja löysin mun kamerasta random "olisi pitänyt pukea rintsikat" kuvan, et sillä kuvalla ei sen suurempaa merkitystä/tarinaa ole.

Mimmosia lävistys kokemuksia teillä on?


2 kommenttia:

 1. Anonyymi25.3.13

  itelläni ei industrial sattunu kuin vain sen pienen hetken ku meni se neula korvasta läpi, sen jälkee lähinä vaa semmonen kuumotus ja jomotus mut ei siihen sattunu :) kai se on vaa henkilöst kii mikä sattuu ja mikä ei :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. True. Mulle toi oli kyl kivulias kokemus! Tai sit se on korvan kiputuntemuksista kii :DD:D

   Poista