Search

27.3.2013

Throw some Glitter

Ajattelin tehä semmosta "spesiaali" postausta ja en oo ihan varma mimmonen semmosen pitäis olla. Jotenka tein nyt tämmösen operaation kynsienlaitosta ja napsin kuvia siinä vähän väliä kamera puoliksi suussa! En ole mikää kauneuden ammattiliainen en sen enempää osaa näistä jutuista sanoa, muutakun alla olevat ohjeet noitten laitosta, tai noh sotkemisesta (--:  Kaikenmaailman idikset otetaan vastaan, paisti leikkaa hiuksesi ruohonleikkurilla lokeroo kuuluvat :--D

1. Tämmönen tilanne, kun kynsistä rapistuu edellinen lakka pois kannattaa jämät puhistaa, jonkilaisella kynsien puhistamiseen tarkotetulla aineella. Eli älä uita bensassa tai muissa oudon värisissä liuottimissa. Jämien jättäminen sinne uuden lakan alle jättää semmosia kuhmuja ja jos, et halua välttämättä niitä haluu niin kannatan poistamista (--:
Juu ja noi ite liimatut glitter-hiutaleet ei taho poistoaineilla oikee lähtee, jote helpompaa yrittää rapsutella niistä suurin-osa pois.

2. Ite oon köyhä opiskelija ja en saa ostettua päällyslakkaa (läpinäkyvä kynsilakka), joten meen vaikieemman kautta tässä lakkaamisvaiheessa. Aluks valitse joku aluslakka, joka mielellään on samaa väriskaalaa, kuin hileetkin. Voi myös käyttää eriväriskaalassa olevaa (esim. musta ja pinkit hileet) jollon musta kuultaa hileiden alta. Eli lakkaa sillä aluslakalla ja anna kuivua, jos haluat tasaiset kynnet.

Lakat
1.Wild and Crazy bombay (seppälä n. 3e)
2. Lumene Quick &Chic (päällyslakka toimii paremmin)
3. Supreme hilelakka (päällyslakasta menee myös)
4. Hileet lila (Tiimari 1.20e)
päälyslakkoja saa H&M 4e pintaan ja varmaan kaikista kaupoista missä kynsilakkaa myydään.

3. Ripottele haluamasi väristä hilettä, johonkin mistä se on helppo saada kynsiin tarttumaan (kippo on paras vaihtoehto).  Lakkaa kynnet jollain lakalla mikä ei pilaa aluslakan väriä (itse laitoin lumenen haaleaa Quick&Chic).Uita tai pyörittele kynsiä hileessä sen verran, että hileitä on tarpeeks niissä. Rakoilevat kohdat voi paikata hilettä lisäämällä.

4. Kynsistä karistellaan ylimääräinen hile pois ja lisätään mielellään päälyslakkaa, jolloin kynnet pysyy pitempään hilepäälysteisinä. Myös erilaiset hilelakat toimii päälyslakkoina. Kuivata ainakin 15min, muuten saattaa olla joka paikka hileissä, mulla on koneen-näytössäki hienosti hileitä (ei tarkotuksellisesti) (--: !

Tässä jotai vanhempia hile-väkerryksiä.

6 kommenttia:

 1. Vois itekkin kokeilla leikkiä glittereillä, kun en oo ennen raaskinut. Pelkään et sen jälkeen kun koitan vähän laittaa hileitä miun kynnelle, niin sen jälkeen kissani ovat semmoisia kimaltavia karvapalloja :"D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimii kuha antaa kuivua tarpeeks kaua. No ainaki erottuu muista kissoist sit! :DDD:D

   Poista
 2. http://napppi.blogspot.fi/2013/03/heidi-neuvoo-eroon-kimallelakasta.html
  Toimii irtonaisena käytetyn glitterin kohdalla kans :) Toi lakan rapsuttelu pois kun ei tee hyvää kynnelle.

  Kiva blogi sulla! :)

  VastaaPoista
 3. ihanat kynnet!! :-)

  VastaaPoista