Search

10.3.2013

Pidän sinusta, siinä kaikki. Täytyykö se todistaa miljoonilla sanoilla.

Tervehdys vaan taas kaikille! Toivottavasti kaikilla ollu kivat viikonloput ja siihe suuntaa c: !
Mulla olis jo aika kiire opetella vuorosanoja meijän luokan näytelmään, ku huomiseks oli dead-line, mutta noh, ehkä joskus sitte...NEVAH, ensiks kuitenki postaus!! Olen myös syönyt hyvin, kuten saatat huomata donitsista.

Rahat on nyt kyllä loppu kaiken touhuumisen ja industrial sössötysten jälkeen ja piti saada sipsejä leffan kattomiseen, yks kaunis päivä. Keksittiin Vilin kanssa, sitte ratkasu tähänki ongelmaan. Vilillä on ikuisuuksien ajan ollu semmonen pieni pussukka, mihin kaikki laittaa hilujaan niitten perheestä, niinku hätä-varaks, yllättävää, et se sisäls vaan 5cent kolikoita. Saatiin sit semmonen päähänpisto, et laitetaan ne kaikki muovipussiin, lasketaan tasaraha 3e ja mennään ostaa niillä sipsejä. Otti ne kaupassa kuitenki se pienen pussukan kolikoita vastaan. Ei ne kyl viittiny niitä edes laskee. Kassalla sanottii vaa, että "luotan tehin" ja saatiin meidän sipsit. 

18.v paarteissaki kävin ja sain nähä eeppistä suppilon kautta juomista, dubattuja digimoneja ja mua myös purtiin jalasta, mielenkiintonen kokemus!! 

Naistenpäivää vietin poikaystävän seurassa kahden ruusun kera, ruusut tosiaan jo kuollu. Kissalle ne ainaki oli maistunu, ku olin juhlimassa. Kotona odotti lainehtiva pöytä ja märkien pokemonkorttien lauma! Kiitokset vaa kissalle♥. Btw, myöhäset naistenpäivä toivotukset kaikille naisille!


10 kommenttia:

 1. Anonyymi10.3.13

  Tyhmeliini. Kuka osti donitsin? Kuka?!?!? :cccc

  VastaaPoista
 2. Awww, mikä kisukisuu <3 Oot tosi kaunis ja RAGASTAN sun hiuksia, nainen! Ja sun tyylikin on purr <3 Voisin jäädä seurailemaan >: 3

  VastaaPoista
 3. Onpas sulla melekonen tukka! Ja kiukkusen näkönen kissa, tui! Banneri on mun makuun vaan liian korkea. :-(

  pastellinpinkkipikkutytto.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa mun blogger ei suostu toimimaan yhteistyössä säätöjen kanssa enää :< kokeiltu on!Kisu ei oo äkäne se vaa huijaa c:

   Poista
 4. Haastoin sut mun blogissa!

  donteverstoploving.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei teen ton jos aika riittää! :--DD

   Poista
 5. Aaaa, rakastan kaikkia, joilla on persoonallinen tyyli! :) Oot tosi kaunis ja toi tyyli pukee sua :3 Ihana, ihana, ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww, ihanaa kiitos kiitos! :33

   Poista