Search

31.3.2013

Viherpeipot hoi

Sain yks päivä semmosen idean, että revimpä tässä mun farkkulegginsit. Musta tuntu, et täytyy saada jotain uutta kaappiin H-E-T-I ja ne housut oli just sopivat tuhottaviks! Ensiks kattelin juutuupista DIY sun muita "rip your jeans" tutoriaali videoita ja tulin siihen tulokseen, että otan mallia tästä KLIK! Tulin siihe tuloksee, että mitä ny turhaa ylimäärästä tekemää, joten en kääntäny noita housuja ympäri tehäkseni niihi viiltoja, vaa iha päältäpäin vaa ratkojalla. Eli siis revin niitä br00talisti vaan ratkojalla ja revin reunoja lisää, että ne hapsuuntuu (pesussa kuulema hapsuuntuu lisää?).

Toine juttu mitä tosiaan idealistisenmahtavillaaivoillani päätin kokeilla ei ollukkaa yhtä *onnistunu*. Eli ootteko kuullu semmosesta, C-vitamiini pulverista tai tableteista. Tarkotus olis sekottaa pulveria shampoon sekaan ja antaa sen möhnän homehtua sun päässä, joku kolme tuntii. Joo juutuupissa taas seikkailin ja löysin jonku vaalennus jutun, että sillä sais shokki-värin pois päästä, ku toistaa joku 3 kert. Siispä heitin pulverit shamppoon sekaan ja sotkin sen mun hiuksiin (en tiä paljo murskasin niitä tabletteja). Ootin n.2h se päässä ja pesin pois. Voi jumanviherpeipot sentään hiukseni kukoistivat keltaisia raitoja ja olin, kuin ruohomatto kesä-säässä♥! Eli näin tiivistettynä en saa mun hiuksia siniseks taaskaa, vaikka värjäsin uudestaanki...Voisin vetää kaljuks olis käytännöllinen ratkasu (--:!

Aatelin, et jos vetäisin laventeli-lilaks mun pään ja vaan vaalentaisin nää vihreet täältä mun hiusvärin alta pois, vaikka hiukset kärsiski. Vihree. En suosittele kellekkään.

Tosiaan eilen pidettiinn leffa-maratooni Vilin kans, joka jatku tänäänki vielä. Katottiin Netflixistä: Iron man, just friends ja i love you phillip morris + ykkös tuottari how i met your mother, nii ja ne lukuset leffat mitä alotettii ja tultii siihe tuloksee, että paskaa.
Huomen viel lomaa sit koe-viikko, nauttikaamme siis viimeisestä lomapäivästä!

4 kommenttia:

 1. löysin sun blogis ja oi huhhuh nainen oot upee :3 sun hiukset on ihan täydelliset <3

  http://myheroineiia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah kiitos :3 Täydellisestä kaukana nää päätti mennä vihreeks :DD:DD ♥

   Poista
 2. Hei liityin lukijaks. nappas samantien sun ulkonäkö ja blogi muutenkin :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla et tykkäät (--:!

   Poista